Torben Jakobsen

Min baggrund er mange års erfaring som menneske, leder og medarbejder fra jobs inden for ledelse, offentlig administration og HR, herunder mere end 25 års erfaring som leder i politiet, hvor jeg har haft forskellige lederjobs. Senest i en årrække som administrationschef for en driftstung enhed med mere end 150 ledere og medarbejdere.

Nu bruger jeg min erfaring på at være rådgiver og proceskonsulent for virksomheder, der ønsker at komme online med deres passion eller som har brug for en hånd til at komme videre fra deres aktuelle udfordrende situation.

Så tit det er muligt, henter jeg inspiration og energi fra lange vandreture. Sådanne vandreture er en sikker investering og giver et positivt udbytte på rigtig mange måder.

Torben Jakobsen

“Med sin store interesse for og viden om, hvordan man udvikler ledere og får ledelser til at fungere i komplekse organisationer, har Torben Jakobsen dygtigt stået i spidsen for flere vanskelige opgaver, hvor formålet har været at optimere både processer og den ledelsesmæssige gennemslagskraft. Torben Jakobsens ordentlighed og fokus på opgaveløsningen er i disse sammenhænge uvurderlig og det, der har givet ham direkte og hurtig adgang til både ledere og medarbejdere.”

Ina Eliasen
HR-direktør, Politiet

“Torben Jakobsen har mangeårig ledelseserfaring med at udvikle på det organisatoriske plan med opgaven og fagligheden i centrum. Samtidig med har Torben Jakobsen en særlig evne til at udvikle og motivere både ledere og medarbejdere individuelt med et helt særligt fokus på det tværgående og effektive samarbejde. Torben Jakobsen er en problemknuser, der mestrer at finde ordentlige løsninger og kompromisser på vanskelige situationer.”

Anne Erlandsen
Områdedirektør, Kriminalforsorgen